četvrtak, 12 avgust 2021 07:42

POZIV GRAĐANIMA ZA UČEŠĆE U AKCIJI „Pratim JA“

Akcija se sastoji u anketiranju građana o iskustvima koje su imali u kontaktima sa lokalnom samoupravom, kao i o važnosti učešća građana u odlučivanju na lokalnom nivou.

Ekološki pokret Odžaka upućuje POZIV građanima svih mesta odžačke opštine da uzmu aktivno učešće u pomenutoj akciji.

Anketu možete popuniti od kuće. U pretraživač svog kompjutera, laptopa ili telefona upisati www.pratimja.rs, po otvaranju platforme popuniti anketu i popunjenu anketu direktno dostaviti Centru za evropske politike klikom na dugme „Pošalji“. Za popunjavanje ankete potrebno je oko pet minuta.

Na platformi www.pratimja.rs nalazi se i deo „TAKMIČENjE“, tako da možete učestvovati u nagradnoj igri pričom o dobrom ili lošem iskustvu o radu opštinske uprave, izraženo video, vizuelnim ili pisanim sadržajem. Više o takmičenju klikom na „TAKMIČENjE“ ili direktno na:
https://www.pratimoreformu.rs/otvoreni-poziv-za-gradjane-i-gradjanke/

Poželjno je da ovaj poziv prosledite svojim rođacima, komšijama i prijateljima.

Za Ekološki pokret Odžaka

 

The post POZIV GRAĐANIMA ZA UČEŠĆE U AKCIJI „Pratim JA“ appeared first on Naše Mesto.


Ekološki pokret Odžaka, u saradnji sa organizacijama Centar za evropske politike (CEP) iz Beograda, Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju (NKD) iz Niša, Centrom za ravnomerni regionalni razvoj (CenRriR) iz Beograda i Staništem iz Vršca, učestvuje u projektu „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“ koji se realizuje u 17 gradova i opština u Srbiji sa ciljem da se unapredi dijalog između civilnog društva i lokalnih samouprava, kako bi se stvorio dijalog kroz angažovanje građana i približavanje njihovih problema donosiocima odluka.

The post POZIV GRAĐANIMA ZA UČEŠĆE U AKCIJI „Pratim JA“ appeared first on Naše Mesto.


Read full article on Naše mesto - Odžaci


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...