sreda, 16 jun 2021 06:21

Proglašen Dan žalosti povodom smrti stradalog dečaka na Olimpijskom bazenu u Odžacima

Za Dan žalosti određuje se sreda, 16. jun 2021. godine.

The post Proglašen Dan žalosti povodom smrti stradalog dečaka na Olimpijskom bazenu u Odžacima appeared first on Naše Mesto.


Povodom smrti maloletnog B.P. (10) tragično nastradalog na Olimpijskom bazenu u Odžacima, proglašava se Dan žalosti na teritoriji opštine Odžaci.

The post Proglašen Dan žalosti povodom smrti stradalog dečaka na Olimpijskom bazenu u Odžacima appeared first on Naše Mesto.


Read full article on Naše mesto - Odžaci


Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici pregledali podatke 99 miliona vakcinisanih protiv korona virusa i napravili listu nuspojava i neželjenih reakci...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.