Javni konkurs u oblasti ekonomskog razvoja na teritoriji opštine Kula Javni konkurs u oblasti ekonomskog razvoja na teritoriji opštine Kula
ponedeljak, 31 oktobar 2022 06:00

Javni konkurs u oblasti ekonomskog razvoja na teritoriji opštine Kula

 

Opština Kula je raspisala Javni konkurs za dodelu sredstava za finansiranje programa i projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenja života lokalnog stanovništva na teritoriji opštine Kula u 2022. godini.
Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavlјivanja javnog konkursa na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Kula.

Javni konkurs možete pogledati ovde.

Prijavu za konkurs možete preuzeti ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.