Janoš Panda Janoš Panda

22.septembra 1953. godine rođen je u Bezdanu Janoš Panda, trener i savezni sudija u kajakaškom, sportu. Jedna od osnivača Kajakaškog kluba „Dunav“ u Bezdanu.

Od 1992.do 2000. godine bio je savezni trener za kajakašice, od 2001. do 2013. savezni selektor.

Tvorac je reprezentativnog olimpijskog četverca sastavljenog od četiri Bezdanke koji je zauzeo deseto mesto na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu.

Dobitnik je Nagrade „Jovan Mikić Spartak“.

Autor: Dušan Kolundžija

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.