subota, 28 januar 2023 06:30

U sukobu migranata u Somboru nije korišćeno vatreno oružje

U sukobu koji se juče kasno popodne dogodio među migrantima na izlazu iz Sombora prema Apatinu, nije bilo pucnjave i nije korišćeno vatreno oružje, saznaje „Politika”. U pojedinim medijima i na društvenim mrežama pojavile su se informacije o vatrenom obračunu među migrantima, međutim, nije bilo pucnjave.

Prema nezvaničnim informacijama sukobile su se dve grupe migranata, iz Sirije i Maroka i u međusobnoj tuči koristili su ruke, ali i noževe i motke. Jedan Marokanac je od udaraca u glavu zadobio teške teslene povrede, a jedan Sirijac posekotine nožem koje su kvalifikovane kao lake telesne povrede. Teško povređeni Marokanac prebačen je u Klinički centar Vojvodine.

U blizini Doljevca u smeru ka Nišu zapalio se autobus

Nakon što su po prijavi policija i tužilaštvo izašli na lice mesta nisu zatekli učesnike tuče, već samo povređene osobe te se nastavlja utvrđivanje činjenica koje su dovele do sukoba i lica koja su u njemu učestvovala.

Izvor: politika.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.