utorak, 24 januar 2023 06:57

Somboru dodeljeno priznanјe za dobru saradnјu sa Poljoprivrednom stručnom službom

U četvrtak, 19. januara Polјoprivredna stručno-savetodavna služba Sombor (PSS) organizovala je sastanak, u saradnji sa Gradom Somborom i opštinama Apatin i Odžaci, na kom su učestvovali predstavnici saveta mesnih zajednica.
Povod za sastanak bilo je predstavlјanje rada i rezultata PSS u protekloj godini, šta može da se pobolјša u narednom periodu i na koji način bi mogla da se ostvari još bolјa saradnja Službe sa predstavnicima mesnih zajednica i udruženjima građana.

Ispred Grada Sombora sastanku je prisustvovao član Gradskog veća za oblast zaštite životne sredine Slobodan Stanić, kome je ovom prilikom direktor PSS Slobodan Sabadoš uručio povelјu – priznanje koje je Ministarstvo polјoprivrede dodelilo Gradu Somboru za saradnju sa Polјoprivrednom stručnom službom, povodom proslave stogodišnjice savetodavstva u Srbiji.

Stanić se zahvalio na priznanju i na dobroj saradnji Polјoprivrednoj stručnoj službi, ali i svim mesnim zajednicama, posebno istakavši uspešnost prošlogodišnje akcije prikuplјanja ambalažnog pesticidnog otpada, koja je ostvarena zahvalјujući zajedničkim zalaganjima.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti