Majka iz Sombora kojoj su muž i sin poginuli na istom mestu, od automobila: "Teško se držim" Foto: Ilustracija
ponedeljak, 16 januar 2023 16:13

Majka iz Sombora kojoj su muž i sin poginuli na istom mestu, od automobila: "Teško se držim"

"David je bio veselo i drago dete... Vraćao se od druga kada je nastradao...", kaže Silvija M. majka Davidova, 14-godišnjeg dečaka kojeg je pijani vozač Andrej G. (24) kolima usmrtio pred kućnim pragom.

Davidova majka smogla je snage i izustila nekoliko reči. Kako kaže, njen sin je bio veselo i drago dete.

- Teško mi je. Teško se držim. Sinoć se vraćao od druga kada je nastradao - kaže nam ona.

Podsetimo, Andrej G. (24) iz Bezdana, kako se sumnja, pregazio je juče kolima Davida i pobegao sa lica mesta. Tragedija se dogodila oko 17 časova na Bezdanskom putu. Andrej G. nije ni pokušao da se zaustavi i pruži pomoć nesrećnom dečaku koji je gurao bicikl pored puta i koji je nakon sat vremena preminuo u Somborskoj bolnici.

U Višem javnom tužilaštvu u Somboru kažu za "Blic" da se osumnjičeni Andrej G. (24) pet sati nakon nesreće uhapšen i da je utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.