Protekle nedelje na teritoriji okruga 14 saobraćajnih nesreća, od toga čak 11 u Somboru Protekle nedelje na teritoriji okruga 14 saobraćajnih nesreća
sreda, 16 septembar 2020 06:06

Protekle nedelje na teritoriji okruga 14 saobraćajnih nesreća, od toga čak 11 u Somboru

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede.

Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 66 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 232 prekršajna naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza i neprilagođena brzina kretanja.

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.