U Zapadnobačkom okrugu 2.384 osobe inficirane virusom Kovid-19 U Zapadnobačkom okrugu 2.384 osobe inficirane virusom Kovid-19
utorak, 29 decembar 2020 08:10

U Zapadnobačkom okrugu 2.384 osobe inficirane virusom Kovid-19

Prema poslednjim podacima somborskog Zavoda za javno zdravlje, u Zapadnobačkom okrugu su 2.384 osobe inficirane virusom Kovid - 19.

"U Somboru je 783 osobe zaraženo korona virusom, u Kuli 873, u Apatinu 335 i Odžacima 393 pacijenata", naveli su za RTV u Zavodu za javno zdravlje.

"Na Odeljenju za kovid leči se 53 pacijenata pozitivnih na korona virus, od čega su dva pacijenta u teškom stanju na respiratoru, a jedan na NIV-u. U respiratornoj ambulanti je tokom dana pregledano 46 pacijenata, a od toga su pola kontrolni pregledi. Poslednjih dana imamo manji broj prijema i pregleda, oseća se blago poboljšanje, ali se nikako ne treba opuštati", rekao je za RTV dr Dragan Rastović, v.d. direktor OB "Dr Radivoj Simonović".

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.