utorak, 16 jul 2024 05:17

ŠOK-FOTOGRAFIJA IZ SOMBORA! LJUDI TRLJAJU OČI, 50 STEPENI U HLADU?! Žena u Somboru izvadila termometar, on "zakucao"

Maksimalna temperatura najavljena za danas je 40 stepeni, iako prema zvaničnim merenjima ta brojka još nije dostignuta.

Ipak, treba imati na umu da se merenja obavljaju u hladu, na 2 metra visine. Ipak, termometri građana već su počeli da "divljaju".

Tako je jedna žena iz Sombora u 13.30 sati uslikala svoj termometar koji je "zakucao" na 50 stepeni Celzijusa, a kako se vidi na fotografiji, stoji u hladu.

Iako temperatura prema merenjima RHMZ, još uvek nigde u Srbiji nije prešla 36 stepeni, subjektivni osećaj govori drugačije. Naime, iako je trenutna temperatura u Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu 35, subjektivni osećaj je 40 stepeni Celzijusa.

Juče je postignut rekord ove godine, a temperatura u Ćupriji dostigla je 41. podeok u hladu.

Zbog ekstremno visokih temperatura u Celoj Srbiji upaljen je crveni meteoalarm.

Izvor: Kurir.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.