nedelja, 19 maj 2024 04:57

U toku međunarodni turnir u fudbalu za mlađe uzrasne kategorije

U organizaciji Akademije fudbala Sombor, na Gradskom stadionu u Somboru, počeo je Međunarodni turnir u fudbalu za mlađe uzrasne kategorije od 2012-2016. godišta. Takmičenje je zvanično otvorio gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, poželevši puno sreće i uspeha svim ekipama i takmičarima koji učestvuju.

„Draga deco, fudbaleri i fudbalerke, danas rezultat nije bitan, već je bitno da se vi danas ovde lepo družite, igrate i upoznate, a rezultati su manje važni. Samim tim što ste odlučili da dođete danas ovde, vi ste svi pobednici, jer bavite se sportom i zdravim načinom života. Hvala organizatori i svima vama koji ste došli i želim vam puno uspeha u takmičenju“, rekao je gradonačelnik Ratković.

Preko 80 ekipa i 700 takmičara iz Mađarske, Hrvatske i Srbije, pokazaće svoje znanje i fudbalsko umeće, a takmičenje će trajati dva dana.

Mlade takmičare su pozdravili i članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović i predsednik Sportskog saveza grada Sombora Miloš Mijić, poželevši im puno uspeha i sportske sreće.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.