subota, 27 april 2024 05:50

Stand-up show Neše Bridžisa, “Šifra F40.01.” u somborskom kulutrnom centru

 

Ne propustite jedinstvenu priliku da se smejete do suza i istovremeno steknete novo razumevanje straha na najnovijem stand-up showu Neše Bridžisa, nazvanom “Šifra F40.01.”, u nedelju, 12. maja u 20.00 časova.

Kroz ovo remek-delo satire, Neša će vam približiti razliku između realnog i nerealnog straha koristeći svoja lična iskustva kao ilustraciju. Očekujte dozu humora kroz suze, jer Neša otkriva svoju dijagnozu, pozivajući vas da otkrijete svoju tokom izvođenja. “Šifra F40.01.” nije samo stand-up predstava; to je Nešina misija da vam pomogne prevazići životne situacije s humorom. Oslobodite se tereta straha dok Neša deli svoje mudrosti i smeh kroz priče koje će vas nasmejati, ali istovremeno podstaći na razmišljanje.

Ne propustite priliku da budete deo ovog posebnog večera i da odete s osveženim pogledom na strah i život!

Cena ulaznice je 1000 dinara

Karte možete obezbediti na Biletarnici Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, počevši od petka, 26. aprila.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.