subota, 27 april 2024 05:50

Stand-up show Neše Bridžisa, “Šifra F40.01.” u somborskom kulutrnom centru

 

Ne propustite jedinstvenu priliku da se smejete do suza i istovremeno steknete novo razumevanje straha na najnovijem stand-up showu Neše Bridžisa, nazvanom “Šifra F40.01.”, u nedelju, 12. maja u 20.00 časova.

Kroz ovo remek-delo satire, Neša će vam približiti razliku između realnog i nerealnog straha koristeći svoja lična iskustva kao ilustraciju. Očekujte dozu humora kroz suze, jer Neša otkriva svoju dijagnozu, pozivajući vas da otkrijete svoju tokom izvođenja. “Šifra F40.01.” nije samo stand-up predstava; to je Nešina misija da vam pomogne prevazići životne situacije s humorom. Oslobodite se tereta straha dok Neša deli svoje mudrosti i smeh kroz priče koje će vas nasmejati, ali istovremeno podstaći na razmišljanje.

Ne propustite priliku da budete deo ovog posebnog večera i da odete s osveženim pogledom na strah i život!

Cena ulaznice je 1000 dinara

Karte možete obezbediti na Biletarnici Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, počevši od petka, 26. aprila.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.