utorak, 03 oktobar 2023 08:10

Somborsko pozorište sa predstavom "Besnilo" učestvuje na 30. Međunarodnom festivalu klasike „Vršačka pozorišna jesen“

Narodno pozorište Sombor će sa 8. oktobra sa predstavom "Besnilo", po romanu Borislava Pekića, učestvovati na 30. Međunarodnom festivalu klasike „Vršačka pozorišna jesen“.

U predstavi igraju Marko Marković, Branislav Jerković, Ninoslav Đorđević, Nikola Knežević, Saša Torlaković, Ivana V. Jovanović, Ana Rudakijević, Srđan Aleksić, Nemanja Bakić, Ksenija Mitrović, Aleksandar Ristoski, Stefan Beronja, Biljana Keskenović, Dragana Šuša.

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.