Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora poklanјa 200 auto sedišta Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora poklanјa 200 auto sedišta
sreda, 24 maj 2023 07:28

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora poklanјa 200 auto sedišta

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora obezbedio je 200 auto sedišta za naše najmlađe sugrađane i ovim putem upućuje javni poziv roditelјima/staratelјima dece rođene u 2022. i 2023. godini, ukoliko im je potrebno sedište, da se prijave slanjem podataka na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Uslovi za dobijanje besplatnog auto sedišta su da je dete rođeno u 2022. ili 2023. godini, da stanuje na teritoriji grada Sombora i da nije dobilo sedište na poklon od Grada. Mejl treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime roditelјa/staratelјa, adresu stanovanja, kontakt broj telefona i datum rođenja deteta.

Javni poziv otvoren je od 23. maja u 12.00 časova do 26. maja 2023. godine u 12,00 časova.

Prijavu šalјe roditelј/staratelј (ne može se slati bez njihove saglasnosti) i slanjem jednog mejla može se dobiti jedno sedište.

Prvih 200 roditelјa/staratelјa koji pošalјu prijavu, koja ispunjava sve navedene uslove, dobiće auto sedište i biće obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja.

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora nabavku auto sedišta finansirao je preko naplate kazni nesavesnim vozačima na teritoriji grada Sombora, kao što se finansiraju i druge aktivnosti koje Savet sprovodi.

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.