U Somboru održan 5. međunarodni turnir u fudbalu za mlađe kategorije U Somboru održan 5. međunarodni turnir u fudbalu za mlađe kategorije
sreda, 24 maj 2023 07:27

U Somboru održan 5. međunarodni turnir u fudbalu za mlađe kategorije

Na Gradskom stadionu u Somboru, tokom vikenda, održan je 5. Međunarodni turnir u fudbalu za mlađe kategorije pod nazivom „Sombor kup 2023“, koji je okupio fudbalere rođene 2012., 2013., 2014. i 2015. godine, te je u svakoj generaciji učestvovalo po 12 ekipa, među kojima su se našli i fudbalski klubovi sa teritorije grada Sombora.

Turnir je zvanično otvorila članica Gradskog veća zadužena za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva Antonije Nađ Kosanović, koja je poželela svim učesnicima puno sreće i uspeha, ističući da igraju fer – plej, poštujući svoje protivnike, jer će na taj način izrasti u prave šampione.

„Sport je nešto najlepše čime biste se mogli baviti, jer uz njega ćete se izgraditi kao ličnosti i steći dobre navike, kao i osobine koje će vam mnogo značiti u dalјem životu“, poručila je članica Gradskog veća.

U generaciji 2012, prvo mesto zauzela je ekipa FK „Vojvodina“ iz Novog Sada, drugo mesto FK „Radnički“ iz Dalјa, dok se na treće mesto plasirala ekipa FK „Spektar“ iz Sombora.

U genaraciji 2013, prvo mesto pripalo je ekipi Akademije „Bambi“ iz Zrenjanina, drugo mesto Školi fudbala „Rabona“ iz Beograda, a treće FK „Spektar“ iz Sombora.

U generaciji 2014, na prvo mesto plasirala se ekipa Škole fudbala „Oranž“ iz Sombora, na drugo mesto ekipa iz Republike Mađarske, FK „Kozarmisleni“, dok je treće mesto zauzela ekipa Akademije fudbala „Sombor“ iz Sombora.

U generaciji 2015, najbolјa je bila ekipa Akademije fudbala „Sombor“ iz Sombora, drugo mesto zauzela je ekipa Škole fudbala „Rabona“ iz Beograda, a treće mesto ekipa iz Republike Mađarske „Mohacs“.

5. Međunarodni turnir u fudbalu za mlađe kategorije, uspešno je organizovala Akademija fudbala „Sombor“.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.