sreda, 29 mart 2023 10:17

Turistička organizacija Sombora predstavila se na Sajmu turizma u Zagrebu

Turistička organizacija Sombora nastupila je na Sajmu turizma „Plejs 2 Go” u Zagrebu koji je održan od 24. do 26. marta, a predstavljeni su ustanova kulture Sombora, slika „Bitka kod Sente”, tradicionalni zanati, salaši, etno-kuće, sela, vinarije, smeštajni kapaciteti, manifestacije, ponuda specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje”, biciklističke rute.

Kako se navodi u saopštenju Tog Sombor, hrvatsko turističko tržište je zainteresovano za turističku ponudu Sombora, a hrvatski turisti ostvaruju značajan broj dolazaka i noćenja u somborskim smeštajnim objektima.

Na štandu Turističke organizacije Srbije nastupale su i turističke organizacije Beograda, Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Temerina, Stare Pazove, Sokobanje, Kragujevca, Valjeva, Loznice i drugih gradova. Kako se navodi, na zagrebačkom sajamu turizma učestvovalo je više od 200 izlagača iz 20 zemalja, a zemlja partner je bio Alžir, prenosi Tanjug.

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.