sreda, 29 mart 2023 06:32

Kristini Kosanović (KK "Somborac") dve zlatne i bronza u Staroj Pazovi

 

Takmičarska grupa Karate kluba “Somborac” učestvovala je proteklog vikenda na karate turniru “Trofej Stare Pazove’’ koji je održan u Staroj Pazovi u organizaciji karate kluba “Front” i Karate saveza Vojvodine.

Po navodima iz somborskog kluba na turniru je učestvovalo oko 500 takmičara iz tridesetak klubova. Takmičari Somborca osvojili su ukupno deset medalja od kojih su pet zlatnih, tri srebrne i dve bronzane.

Zlatne medalje u pojedinačnom kata nadmetanju osvojili su: pionir Vedran Jurić, Đorđe Hristov sa dve zlatne medalje u konkurenciji kadeta, kao i Kristina Kosanović sa dve zlatne medalje u konkurenciji kadetkinja i juniorki.

Srebrne medalje osvojili su: Jana Mijatović (kadetkinja), Jovan Mirković (kadet) i Teodor Terzić u kategoriji muških nada.

Bronzane medalje pripale su: Mihajlu Dokozi u kategoriji pionira i Kristina Kosanović u apsolutnoj, nivou kadetkinja.

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.