Uhapšen muškarac u Somboru nakon što je pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/MUP
petak, 24 mart 2023 06:49

Uhapšen muškarac u Somboru nakon što je pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

MUŠKARAC S. R. (40) uhapšen je jutros u Somboru nakon što je na društvenim mrežama pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Sumnja se da je uhapšeni na Fejsbuk grupi: "Oborimo diktatora Vučića ili zbogom Srbijo" napisao komentar: "Idiot žvalavi. Valjda je proizveden taj sudbonosni metak?".

Somborska policija odmah je reagovala i uhapsila S. R. zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti na štetu predsednika republike.

- Uhapšenom je određen pritvor do 48 sati i u zakonskom roku će biti sproveden na saslušanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru - naglašava naš izvor, prenose mediji.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.