utorak, 28 februar 2023 06:05

Ekipa somborskog Radničkog među najboljima u Srbiji

 

Prošli vikend bio je veoma uspešan za rvače RK „Radnički“ iz Sombora

U subotu, 25. februara je održan Kup Srbije za pionire U13, gde je ekipa „Radničkog“ osvojila ubedljivo prvo mesto sa 131 bodom, skoro 30 bodova više od drugoplasirane ekipe Herkulesa iz Gornjeg Brega. Na Kupu je učestvovalo 18 klubova i 87 takmičara. Zlatnu medalju osvojio je Uroš Ilić koji je imao ubedljive 4 pobede u kategoriji do 60kg i time je pokazao da je mnogo napredovao u odnosu na prošlu godinu. U kategoriji do 70kg Mladen Batalo sa 2 pobede ulazi u finale, te u finalu gubi i osvoja srebrnu medalju. Bronzane medalje osvojili su Jovan Kosovac u kategoriji do 44kg, Nemanja Lončarević do 48kg, Ištvan Šota do 37kg i Fedor Sekulić u kategoriji do 31kg. Odlične borbe prikazao je i Marko Mamula koji sa 2 pobede i 2 poraza osvaja peto mesto, kao i Filip Lakatoš do 85kg. U borbi za medalju našli su se i Nemanja Nikolić, Miloš Ranisavljević i Arnold Šasivarević.

Sledećeg dana održan je Kup Srbije za pionire U11 za dečake i devojčice. Ekipa Radničkog u muškoj konkurenciji je zauzela ekipno 3. mesto od 13 klubova, dok je u ženskoj konkurenciji plasirana na 2. mesto ekipno. Zlatne medalje osvojili su Aleksa Anđelić, Danijel Bojanić i Sonja Ilić. Srebrne medalje zaslužili su Peter Fridrik, Adrian Dobi, Ivana Farago, dok su bronzane medalje osvojili su Danijel Bujak, Arnold Šasivarević i Dragan Laubenštajn. Bez medalja ostali su Konstantin Lazić, Nemanja Nikolić, Robert Bujak i Mane Kukić.

Predsednik kluba Vladimir Krstić zadovoljan je učinkom ovih mladih rvača, kao i svojih trenera Milana Marića, Igora Frgića i u narednom periodu očekuje još bolje rezultate sa našim šampionima.

Novi Radio Sombor

Slobodno vreme

Lifestyle

Vlakna su veoma važna za redovnu defekaciju, a jedan od najboljih načina da se vlakna unose u organizam je putem hrane. ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.