subota, 25 februar 2023 15:12

Građanima Sombora pomoć za sanaciju, adaptaciju i rekonstrukciju stanova i kuća

Grad Sombor raspisao je Javni poziv za dodelu građevinskog materijala za sanaciju, adaptaciju i rekonstrukciju stanova odnosno porodičnih kuća za 2023. godinu.

Pravo da se prijave za ovu vrstu podrške imaju državljani Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Grada Sombora najmanje pet godina pre podnošenja zahteva, navodi se na sajtu tog grada.

Takođe, potrebno je da je podnosilac zahteva vlasnik nepokretnosti za koju podnosi prijavu, koja je upisana u katastar, ili uz saglasnost člana porodice koji je vlasnik, da podnosilac prijave ili član njegovog domaćinstva nemaju u svojini drugi stan ili kuću koja ispunjava osnovne uslove stanovanja i da prihodi domaćinstva ne prelaze granice prihoda iz člana 91. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada.

Za poboljšanje uslova stanovanja u vidu građevinskog materijala u gradskom budžetu je izdvojeno 6.000.000 dinara, a javni poziv je otvoren do 24. marta.

Izvor: 021.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Za njih je broj 8 magičan, pa se sve vrti oko njega. U redu mjanmarskih sveštenika već vekovima se praktikuje posebna v...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.