Piće od kog muškarac u krevetu postaje Kazanova

Ako se konzumira u umerenim količinama, ovo piće može biti potencijalno korisno za muškarce sa erektilnom disfunkcijom.

Momci koji žele da unaprede svoje veštine u krevetu mogli bi da imaju koristi od pijenja vina, tvrdi nova studija. Istraživači su proučili studije iz poslednjih 30 godina i otkrili da bi konzumacija umerene količine crnog vina mogla da poveća njihovu želju za seksom, kao i njihovu tehniku u krevetu, piše Daily Star.

Može pomoći kod problema poput erektilne disfunkcije i podstaći testosteron, prema izveštaju objavljenom u Journal of Clinical Medicine.

Studija pod nazivom „Crveno vino i seksualna funkcija kod muškaraca“ takođe je otkrila da ono može pomoći i ženama da pojačaju svoju seksualnu želju. Polifenoli su snažni antioksidansi koji deluju na bolju funkciju unutarnje ovojnice srca i krvnih sudova. To poboljšava protok krvi u druge delove tela kao što su polni organi.

Autori izvještaja napisali su: „Fascinantno, žene koje umereno konzumiraju jednu do dve čaše crnog vina dnevno pokazale su više rezultate za seksualnu želju i vlažnost s ukupnim poboljšanjem seksualne funkcije u poređenju sa ženama koje nisu pile crno vino.“

Istraživači kažu da je tajna uspeha u umjerenom konzumiranju pića. To je zato što ispijanje previše pića može ugroziti vaš seksualni život i celokupno zdravlje.

Polifenoli imaju snažna antioksidativna svojstva koja sprečavaju slobodne radikale i druge hemikalije da izazovu oksidativni stres koji može oštetiti ćelije. Oksidativni stres takođe je povezan s nizom zdravstvenih problema kao što su rak, bolesti srca, moždani udar, artritis, imunološki poremećaji, Parkinsonova bolest i druga stanja.

Izveštaj je na kraju otkrio da „crno vino, ako se konzumira u umerenim količinama, može biti potencijalno korisno za pacijente s erektilnom disfunkcijom, kao i da može pozitivno uticati na reproduktivnu funkciju kroz mehanizme koji zavise od vazorelaksacijskih svojstava crnog vina i njegovih antioksidativnih svojstava. “

NHS preporučuje da muškarci i žene redovno ne piju više od 14 jedinica alkohola nedeljno, što je otprilike 10 malih čaša vina. Ljudima se takođe savjetuje da rasporede svoje pijenje na tri ili više dana ako piju toliko redovno.

Izvor: zadovoljna.nova.rs

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.