Da li ste zainteresovani: Objavljen oglas za najudaljenije radno mesto na svetu

Baza Port Lokroj na Antarktiku, glavno mesto dobrotvorne organizacije, ponovo zapošljava ljude koji treba da zauzmu pozicije direktora baze, upravnika prodavnice, promatrača divljih životinja i upravnika pošte za sezonu od novembra 2024. do marta 2025.

Sigurno ste nekad maštali da promenite posao. Ok, nije vam loše, ali opet, dosadilo vam je da radite s istim ljudima i slušati iste priče. Svi koji se tako osećaju, a stanovnici su Ujedinjenog Kraljevstva, mogu nešto i da preduzmu po tom pitanju, piše Punkufer.hr.

Naime, UK Antarctic Heritage Trust (ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antraktiku) zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve UK rezidente.

Da, dobro ste pročitali, posao se nudi na najmanje naseljenom i najhladnijem svetskom kontinentu.

Baza Port Lokroj na Antarktiku, glavno mesto dobrotvorne organizacije, ponovno zapošljava ljude.

Port Lokroj proslavio je 80. godišnjicu prošlog meseca, a izvorno je postavljen kao tajna misija iz Drugog svetskog rata još 1944. godine. Zapravo, to je najstarija stalna britanska baza na Antarktiku.

Ali, mesto nema samo zanimljivu istoriju. Ostrvo na kome se smestio, Gouider, veličine je otprilike fudbalskog igrališta i dom je koloniji posebne vrste pingvina. Godišnje ga poseti oko 15 hiljada ljudi.

Zvuči interesantno? Pa, prema opisu posla, dobrotvorna organizacija traži ljude koji nisu samo strastveni prema Antarktiku, već i koji su otporni, fizički spremni i mogu se pridržavati strogih protokola. Oni koji dobiju posao, moraće da izdrže i 24-satno dnevno svetlo i biti bez tekuće vode pet meseci.

Izvor: n1info.rs

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.