Ovi PREDMETI PRIVLAČE NOVAC, SREĆU I USPEH: Prema feng šuiju ovih šest stvari tera negativnu energiju iz životnog prostora!

Prema feng šui filozofiji postoje stvari koje će vam pomoći da oterate negativnu energiju.

Dom nije samo mesto odmora, već i područje snage. U ugodnom prostoru uvek vlada energija blagostanja i prosperiteta, a određene stvari mogu je pokvariti. One privlače ne samo negativne emocije, već privlače i nesreću.Važno je voditi računa o predmetima koje unosite u svoj životni i radni prostor. Dok se veruje da neki predmeti privlače bogatstvo i sreću, drugi mogu imati suprotan efekat i doneti negativnu energiju i finansijske probleme.

Sledeći načela feng shuija i okružujući se predmetima za koje se veruje da povećavaju pozitivnu energiju i obilje, možete stvoriti okruženje koje podržava finansijske ciljeve i težnje. Osim toga, važno je zapamtiti da način razmišljanja i delovanja takođe igraju značajnu ulogu u privlačenju bogatstva i prosperiteta. Kultivisanjem pozitivnog načina razmišljanja usmerenog na obilje i poduzimanjem praktičnih koraka prema finansijskim ciljevima, možete raditi na stvaranju života finansijske sigurnosti i obilja. Predmeti koji privlače novac, sreću, ljubav i uspeh:

Hvatač snova

Hvatači snova od paunovog perja koriste se u azijskim kulturama za privlačenje sreće. Ovi feng shui predmeti obično vise iznad kreveta jer se veruje da daju samo sretne snove, dok hvataju one štetne. Pomažu u uklanjanju negativne energije iz vašeg prostora.

Zelene biljke i cveće

Zelena je boja obilja pa će dodavanje određenih biljaka pomoći da se poveća protok bogatstva i privuče novac u prostor. Možete odabrati srećni bambus kao najbolju podršku koja će doneti sreću. Ova srećna biljka uspeva u svim uslovima osvetljenja i može uneti divnu energiju u vaš dom. Još jedan vrlo popularan feng shui simbol je cvet hrizanteme. Može doneti puno sreće i radosti u kuću. Ovaj cvet predstavlja sunce, stoga može uneti pozitivnu energiju u dom koja će povećati sreću i dati vam malo životvorne energije, baš poput jarkog sunca. Tako možete poboljšati i povećati prosperitet.

Kineski novčići

Smatraju se amajlijom za sreću, ali osim za zaštitu i radost, medene kineske kovanice možete koristiti i za privlačenje novca. Možete ih izložiti u domu tako da ih okačite na zid, uokvirite ili jednostavno postavite na bilo koju površinu. Možete ih čak i staviti negde gde ih samo vi možete videti. Samo proverite je li yang strana, to jest strana s četiri znaka, okrenuta prema gore. Još jedan popularan način čuvanja ovih kovanica je da ih nosite u novčaniku ili džepu, obično tri kovanice povezane crvenom vrpcom.

Buda

Pokušajte pronađete Budu kako podiže ruke iznad glave. Zlatni Buda jedinstven je i snažan oblik blagostanja koji vekovima koriste širom sveta. Temelji se na verovanju da zlato predstavlja bogatstvo i dobru sreću. Kada zlatnog Budu postavite u dom ili ured, on unosi pozitivne energije u vaš život, pomažući u stvaranju obilja i prosperiteta u svim područjima života.

Feng shui kornjača

Ovo je još jedan izvrstan dodatak svakom domu jer predstavlja dug život, zaštitu, sigurnost i miran život. Od ključne je važnosti postaviti kornjače na strateška mesta u kući.

Feng shui žaba

Takođe biste mogli da razmislite o postavljanju zlatne skulpture kineske novčane žabe – ovo je tronožna statua žabe ili žabe s novčićem u ustima. Žabe se smatraju se znakom sreće i blagostanja. Često se koriste za donošenje bogatstva i obilja u dom. Mnogo je mitova i legendi vezanih uz ova mala bića, ali jedno je sigurno – one predstavljaju sreću. Postavite je tako da bude okrenuta ka vratima prostorije, najbolje u dnevnu sobu. Stavite figuru žabe na crveni papir ili oko nje vežite crvenu traku.

Izvor: sd.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.