Ako vam nije do gužve, izbegavajte ove evropske atrakcije

Dočekali ste i odmor, vreme je za pakovanje i putovanje, ali nikako vam nije do gužve i čekanja u redovima, što znači da pojedine destinacije treba izbegavati.

Naravno, ako ste pošli na more, niko vam ne garantuje kolika će gužva biti na plaži, ali ukoliko ste se odlučili za evropske gradove, tu je već poznato šta treba izbegavati.

Kompanija The Thinking Traveller pretražila je sajt TripAdvisor i na osnovu ocena i komentara poznatih atrakcija utvrdila kojih 10 je najčešće spomenuto u kontekstu gužve.

Verujemo da vas rezultati neće previše iznenaditi, jer listom dominiraju dvorci, istorijski ostaci i poznati muzeji, ali ova lista svakako bi mogla da vam pomogne.

Edinburški zamak, Edinburg
Bakingamska palata, London
Siam park, Tenerife
Kanal Grande, Venecija
Rimska kupatila, Bat
Londonska Kula, London
Luvr, Pariz
Akropolj, Atina
Britanski muzej, London
Muzej Orsej, Pariz

Treba napomenuti da su ukusi individualni i da, ukoliko želite da posetite neko od ovih mesta, verovatno ćete se uvek susresti sa gužvama, tako da morate sami odlučiti da li vam to predstavlja opterećenje ili zadovoljstvo.

Izvor: Time Out

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.