NIJE ŽIVOT INSTAGRAM: Dara Bubamara stala pred kamere, mnogi u ŠOKU KAKO ZAPRAVO IZGLEDA bez prerade i FOTOŠOPA

Nećete verovati svojim očima!

Poznata folerka Dara Bubamara uvek nasmeje i iznenadi svoju publiku kako izjavama tako i svojom pojavom.

Naime, pevačica sve češće pribegava preteranoj upotrebi Fotošopa na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, te otuda ne čudi što se mnogi iznenade kada je vide uživo.

Kako zbog viška kilograma tako i zbog estetskih korekcija, njeno lice nije ni nalik Dari kakvu pamtimo.

Podsetimo, Dara Bubamara nedavno je priznala da je operisala nos, a sad je ponovo išla na korekciju u Tursku kod hirurga kog reklamiraju mnoge naše starlete.

Iako je već operisala nos, a kad je otok spao, shvatila je da ipak hoće da bude još manji.

- Dara opet hoće na operaciju jer nije zadovoljna kako je ispala prethodna operacija. Sviđa joj se gornji deo nosa, ali hoće da joj vrh bude prćastiji, pa je moguće da će tu intervenciju da radi bez totalne anestezije - priča izvor.

Izvor: sd.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.