Preduzeće Stanković će graditi dva poslovna objekta u Somboru - Javna prezentacija od 25. novembra Preduzeće Stanković će graditi dva poslovna objekta u Somboru - Javna prezentacija od 25. novembra
petak, 18 novembar 2022 17:01

Preduzeće Stanković će graditi dva poslovna objekta u Somboru - Javna prezentacija od 25. novembra

Preduzeće Stanković doo iz Sombora planira da u tom gradu izgradi dva poslovna objekta na uglu ulice Prote Mateje Nenadovića i Staparskog puta.

Tim povodom biće organizovana javna prezentacija urbanističkog projekta koji je izradio Urban Planning iz Apatina.

Urbanističkim projektom razrađuje se deo područja katastarske opštine Sombor, za parcelu površine 61 a 63 m2.

Predmetna lokacija se nalazi na udaljenosti od oko 1,89 km od centra Sombora, u severnom delu bloka 82ž (numeracija po Planu generalne regulacije) namenjenom za poslovanje i predstavlja neizgrađeno građevinsko zemljište.

Na građevinskoj parceli predviđena je izgradnja dva slobodnostojeća poslovna objekta spratnosti P+0, u severnom delu parcele, sa otvorenim parking prostorom i uređenim zelenilom. Objekti se grade u dve faze, objekat 1 je prva faza, dok je objekat 2 druga faza izgradnje.

Ukupna bruto građevinska površina objekta 1 je 854,57 m2, a objekta 2 iznosi 900,48 m2.

Na slobodnom delu parcele predviđena je izgradnja parking prostora na kome je predviđeno parkiranje vozila za sopstvene potrebe, na ukupno 44 parking mesta.

Javna prezentacija UP će trajati od 25. novembra do 2. decemrba.

Izvor: eKapija

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.