Sombor: Biciklista vozio pijan, vozač pijan i drogiran, treći prekoračio brzinu Sombor: Biciklista vozio pijan, vozač pijan i drogiran, treći prekoračio brzinu
petak, 18 novembar 2022 04:39

Sombor: Biciklista vozio pijan, vozač pijan i drogiran, treći prekoračio brzinu

Pripadnici Policijske uprave u Somboru zaustavili su juče trojicu vozača zbog različitih prekršaja.

Jednog jer je vozio pod dejstvom alkohola, drugog pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i trećeg koji je prekoračio brzinu za 105,4 kilometara na čas.

Saobraćajna patrola je u gradu isključila iz saobraćaja biciklistu (62) koji je vozio sa 2,17 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača "golfa" koji je upravljao automobilom sa 1,53 promila alkohola i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

U opštini Kula, policija je presretačem zaustavila pedesetčetvorogodišnjeg vozača "folksvagena" koji je vozio brzinom od 185,4 kilometra na sat, na mestu gde je ograničenje 80.

Protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava.

Izvor: 021.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.