Obaveštenje JP "Vojvodinašume" o pojavi crnog pantera (leoparda) u atarima opštine Apatin Obaveštenje JP "Vojvodinašume" o pojavi crnog pantera (leoparda) u atarima opštine Apatin
četvrtak, 10 novembar 2022 12:53

Obaveštenje JP "Vojvodinašume" o pojavi crnog pantera (leoparda) u atarima opštine Apatin

JP Vojvodinašume je danas izdalo Obaveštenje o pojavi crnog pantera na teritoriji opštine Apatin.

Obaveštenje prenosimo u celosti:

"Javno preduzeće "Vojvodinašume" Petrovaradin, ogranak ŠG "Sombor" Sombor, Šumska uprava "Apatin" Apatin, obaveštava sve sugrađane da je uočen crni panter (leopard) u atarima Opštine Apatin.
Predator je izrazito opasan i ovim putem apelujemo na građane da vode računa za sebe i svoje bližnje.
Ukoliko neko uoči crnog pantera, potrebno je odmah obavestiti nadležnu policijsku stanicu."

Pročitajte više o tome:

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.