Žene rođene u ova 4 horoskopska znaka su najdominantnije: Vole da sve drže pod kontrolom

Pojedine žene jednostavno uživaju u tome da budu glavne u svakom segmentu života. Vole da budu autoritet i često se trude da njihova autoritativnost ima i pokriće.

Astrolozi navode da nekada preteraju u želji da budu dominantne, te nekada sebi daju za pravo da kontrolišu tuđe živote.

Prema astrologiji žene rođene u ova četiri horoskopska znaka su najdominantnije, piše "Pinkvilla".

Ovan
Žene rođene u ovom znaku vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se da ljudima stave do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je znak s najvećim nivoom dominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i veoma su preduzimljive.

Lav
Žene rođene u znaku Lava dobro su poznate po tome što su rođene vođe. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne, ali su s druge strane veoma emotivne i druželjubive.

Lavica samo preuzima uzde, ne razmišljajući o osećajima druge strane. Takođe, svojim stavom često uspevaju da navedu druge da slede njihov primer.

Škorpija
Pripadnice ovog znaka su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima jeste to da su takođe zloglasne po stavu "nikad ne oprosti i ne zaboravi". Osim toga, one su dominantne i često štite svog partnera.

Žena Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprskos svim izazovima. Ona ne voli da neko drugi kontroliše njome, već uvek mora biti glavna.

Strelac
Žene rođene u znaku Strelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno. Vole da dominiraju i kontrolišu druge, jer žele da sve bude po njihovom.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.