U ove HOROSKOPSKE ZNAKOVE se ne zaljubljujte: Ostaviće vas u suzama jer vole samo sebe i NE INTERESUJETE IH

Neki ljudi teško ostvaruju ozbiljne veze i više vole slobodu od života sa partnerom. Astrolozi tvrde da na to utiče i horoskopski znak, a za ove znakove kažu da najteže ostvaruju dugotrajne i ozbiljne veze.

Ovan
Ovnovi preferiraju ležerne, otvorenije veze. Oni su veoma izbirljivi i traže nekoga ko ima ista interesovanja kao oni i jako im dugo treba da se odluče da se nekome potpuno predaju.

Blizanci
Oni žele da istražuju svet i žele da udruže sa različitim ljudima. Ne žele se celog života da se drže samo jedne osobe što im stvara problem u vezama.

Lav
Lavovi su dominantni i otvoreni ljudi. Sposobni su da otklone i umanje svoja osećanja kako bi se posvetili sebi i svojim emocijama. Oni će se teško boriti za nekoga i teško će doći do toga da se posvete samo jednoj osobi.

Devica
Neodlučni su i izbirljivi i ne mogu zamisliti scenario u kojem bi ostatak života proveli sa jednom osobom. Nije ih lako zadovoljiti i zato se muče u vezama.

Strelac
Strelčevi su avanturistički nastrojeni, žele da žive život slobodno i da istražuju svet. Za njih je ideja da života sa jednom osobom i da budu ograničeni jednim osobom veoma teško zamisliva.

Izvor: blic.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti