ponedeljak, 16 januar 2023 04:23

Pal Abraham i jevrejsko nasleđe Apatina od utorka u galeriji „Meander“

Otvaranje izložbe "Pal Abraham i jevrejsko nasleđe Apatina" biće upriličeno u utorak 17. januara u 19 časova u Galeriji "Meander".
Posle niza događaja koji su se održali u Beogradu i Apatinu povodom obeležavanja 130 godina od rođenja ovog kompozitora, u Galeriji "Meander" do 25. januara možete videti izložbu posvećenu Palu Abrahamu, njegovom stvaralaštvu i uticaju na jevrejsko kulturno nasleđe u Apatinu.

Izložbu će otvoriti Klara Sentđerđi iz Odeljenja za kulturu Mađarske ambasade u Beogradu i Vladimir Simin iz Udruženja građana Moj Apatin.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.