Prijave za „Časni krst“ u Apatinu od danas u turističkoj organizaciji Prijave za „Časni krst“ u Apatinu od danas u turističkoj organizaciji
petak, 06 januar 2023 07:22

Prijave za „Časni krst“ u Apatinu od danas u turističkoj organizaciji

Srpska pravoslavna crkva 19. januara proslavlja Bogojavljenje, praznik krštenja Isusa Hrista kojim je počela njegova misija i propovedanje hrišćanske vere.

Opština Apatin u saradnji sa Turističkom organizaijom i Sportskim savezom na ovaj praznik organizovaće plivanje za „Časni krst“.

Tradicionalna manifestacija će se održati na plaži kod restorana „Plava ruža“, a plivači će u rukavcu do krsta plivati simboličnih 33 metra.

Informacije vezane za lekarski pregled, kao i prijave za manifestaciju, odvijaju se počev od danas pa do srede 11. januara, svakog radnog dana od 07:30 do 15 časova u Turističkoj organizaciji Apatin, Trg Nikole Tesle 13 ili putem telefona 025/772-555.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.