Stipendije za 138 studenata sa teritorije opštine Apatin Stipemdije za 138 studenata sa teritorije opštine Apatin
subota, 24 decembar 2022 05:28

Stipendije za 138 studenata sa teritorije opštine Apatin

Nakon što su početkom školske godine potpisani ugovori o stipendiranju srednjoškolaca, te sa onima kojima će naša opština finansirati boravak u Domu učenika, večeras je 138 studenta naše opštine potpisalo ugovore kojima se opština Apatin obavezuje da će ih stipendirati mesečno u iznosu od 9.000,00 dinara, za šta je u budžetu opredeljeno nešto više od 11 miliona dinara.

Zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić pozdravio je studente poželevši im puno uspeha u školovanju, kao i srećne predstojeće praznike.

Velika čast i zadovoljstvo je videti vas u ovolikom broju, naša opština je rekorder po broju studenata koje stipendira i zaista sam ponosan na to. Večeras će ugovore potpisati 43 studenta prve godine, 90 studenata koji pohađaju drugu, treću i četvrtu godinu studija, kao i petoro sa doktorskih. Opština je tu da vas podrži, a ukoliko imate neke ideje ili pozitivna zapažanja iz gradova u kojima studirate, budite slobodni da ih podelite sa nama, poručio je Đukić

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.