Stipendije za 138 studenata sa teritorije opštine Apatin Stipemdije za 138 studenata sa teritorije opštine Apatin
subota, 24 decembar 2022 05:28

Stipendije za 138 studenata sa teritorije opštine Apatin

Nakon što su početkom školske godine potpisani ugovori o stipendiranju srednjoškolaca, te sa onima kojima će naša opština finansirati boravak u Domu učenika, večeras je 138 studenta naše opštine potpisalo ugovore kojima se opština Apatin obavezuje da će ih stipendirati mesečno u iznosu od 9.000,00 dinara, za šta je u budžetu opredeljeno nešto više od 11 miliona dinara.

Zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić pozdravio je studente poželevši im puno uspeha u školovanju, kao i srećne predstojeće praznike.

Velika čast i zadovoljstvo je videti vas u ovolikom broju, naša opština je rekorder po broju studenata koje stipendira i zaista sam ponosan na to. Večeras će ugovore potpisati 43 studenta prve godine, 90 studenata koji pohađaju drugu, treću i četvrtu godinu studija, kao i petoro sa doktorskih. Opština je tu da vas podrži, a ukoliko imate neke ideje ili pozitivna zapažanja iz gradova u kojima studirate, budite slobodni da ih podelite sa nama, poručio je Đukić

Slobodno vreme

Lifestyle

Veruje se da ova tajanstvena biljka može da privuče novac kao magnet! Uz malo zemlje, vode i nekoliko pljuskova sreće, ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.