RASPISAN KONKURS ZA STUDENTSKE STIPENDIJE SA OPŠTINE APATIN RASPISAN KONKURS ZA STUDENTSKE STIPENDIJE SA OPŠTINE APATIN
sreda, 09 novembar 2022 07:40

RASPISAN KONKURS ZA STUDENTSKE STIPENDIJE SA OPŠTINE APATIN

Opština Apatin je raspisala danas konkurs za dodelu studentskih stipendija u iznosu od 9.000 dinara na koji pravo učešća imaju studenti koji nisu korisnici neke od stipendija koje dodeljuje opština Apatin, AP Vojvodina ili Republika Srbija i koji ispunjavaju sledeće opšte uslove:

Studenti visokoškolskih ustanova sa teritorije Republike Srbije, koji imaju sedište, odnosno odeljenje van Zapadnobačkog okruga
Koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Apatin, i
Koji imaju državljanstvo Republike Srbije
Konkurs je raspisan do 23.11.2022. a detaljnije o konkursu možete pročitati na sajtu opštine Apatin u odeljku KONKURSI

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.