PSI LUTALICE ZAKLALI DVA JARETA, TRI OVCE I TRI GUSKE PSI LUTALICE ZAKLALI DVA JARETA, TRI OVCE I TRI GUSKE
sreda, 19 oktobar 2022 08:15

PSI LUTALICE ZAKLALI DVA JARETA, TRI OVCE I TRI GUSKE

 

U domaćinstvu Dragana Prislingera iz Kupusine psi lutalice su pre nekoliko dana napravili pravi pokolj među domaćim životinjama, koje su se nalazile u ograđenom dvorištu. Krvavi pir zaustavila su Draganova deca, koja su kad su videli šta se dešava, hrabro utrčala u dvorište i, po cenu sopstvenog povređivanja, uspela da rasteraju razjarene pse.

-Na mestu su usmrćena dva jareta i tri odrasle guske, dok su tri ovce bile toliko izujedane da ni one nisu preživele. Bila je nedelja pre podne, deca su čula buku iz zadnjeg dvorišta i kad su otrčali tamo zatekli su tri psa lutalice kako kolju životinje. Nekako su uspeli da ih oteraju i tako spreče veću štetu, objašnjava nam Dragan i pokazuje jezive fotografije sa lica mesta.

Na lice mesta izašao je veterinar i komunalna inspekcija koji su sačinili zapisnik.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.