petak, 19 avgust 2022 09:32

SAOBRAĆAJ SE PUŠTA U SUBOTU, PUT DUŽI ZA KILOMETAR I PO

Kao što je najavljeno prilikom zatvaranja puta zbog radova, isti će se pustiti u saobraćaj u subotu 20.08. Ono što je novina, jeste da će novoasfaltirani deo biti duži za 1450 metara od planiranog.

Završeno je asfaltiranje 5200 metara od ulaska u Apatin ka Somboru i na toj deonici sada postoji i horizontalna signalizacija. Trenutno se nasipa i utabava ivičnjak uz cestu, a sam put se čisti.

Radovi se trenutno izvode na deonici između dva skretanja za Kupusinu i očekuje se da i oni budu završeni do subote kada će se cela rekonstruisana deonica od 6650 metara pustiti u saobraćaj.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.