petak, 17 jun 2022 06:26

DOJAVE O POSTAVLJENIM BOMBAMA U ŠKOLAMA U OPŠTINI APATIN

Vest da su jutros škole na teritoriji opštine Apatin dobile dojave o postavljenim bombama uznemirila je mnoge roditelje. Kako saznajemo, dojave su upućene putem mejla, a u OŠ “Žarko Zrenjanin” ova vest nam je potvrđena. Od njih smo saznali da danas neće biti nastave za učenike osnovne škole, a policija uveliko radi na proveri.

Osim u OŠ “Žarko Zrenjanin”, dojave o postavljenoj bombi stigle su i na mejl adrese osnovnih škola u Prigrevici, Kupusini i u Sonti. Na teritoriji opštine, kako saznajemo, jedino škola u Svilojevu nije dobila dojavu na mejl.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.