sreda, 08 jun 2022 07:40

CK Apatin organizovao predavanje o borbi protiv trgovine ljudima

U Svilojevu je, u organizaciji Crvenog krsta Apatin, upriličeno predavanje na temu borbe protiv trgovine ljudima. Svilojevačkim starijim osnovcima je predavanje održao vršnjački edukator Aleksa Rodić.

Na ovom edukativnom predavanju bilo je reči o upoznavanju đaka sa problemom trgovine ljudima, rizicima od ulaska u lanac trgovine, načinima na koje predatori vrebaju žrtve, a posebna pažnja posvećena je merama opreza i zaštite, sve u cilju smanjenja rizika od potencijalne pretnje ulaska u lanac trgovine ljudima.

Tokom edukacije, učenicima je predočeno koje su opasnosti prilikom upotrebe interneta i društvenih mreža, kad je u pitanju trgovina ljudima.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.