petak, 20 maj 2022 05:30

Danas se otvara termalni bazen na otvorenom u Banji Junaković

U okviru Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Junaković“, sutra, 20. maja od 10 časova otvara se za građanstvo termalni bazen na otvorenom.

Ulaz je na recepciji, radno vreme je svakog dana od 10 do 18 časova, a cena ulaznice je 250 dinara. Ležaljke se ne naplaćuju.

Temperatura vode u termalnom bazenu na otvorenom je oko 32 stepena, a preporučena dužina boravka u bazenu sa geotermalnom vodom za zdrave osobe je do 30 minuta.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.