subota, 14 maj 2022 05:01

Apatinski školarci na Olimpijadi Vojvodine

U Zrenjaninu će od 19. do 22. maja biti održana Školska olimpijada Vojvodine.

Iz opštine Apatin, ove godine biće prijavljen rekordan broj školskih ekipa u raznim sportovima.

Osnovnu školu “Žarko Zrenjanin” Apatin predstavljaće atletičari, dok će ispred OŠ “Mladost” iz Prigrevice nastupati dečaci u rukometu. Gimnazija i stručna škola “Nikola Tesla” Apatin nastupa sa najviše ekipa, a predstavljaće ih u basketu momci i devojke, kao i devojke u odbojci. Ispred Tehničke škole sa domom učenika nastupaće momci u košarci.

Nastavnici koji vode ove ekipe su: Dragana Uzelac, Peđa Radaković, Oliver Biljetina i Nikola Orelj.

Opštinu Apatin i Sportski savez predstavlja Radomir Radujko, kao koordinator za školski sport u opštini Apatin.

 

 
 

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.