nedelja, 10 april 2022 06:40

Prvi skup motorista u Apatinu 17. aprila

U saradnji sa Moto klubom “Kula”, apatinski Moto klub “Panter” organizovaće u nedelju, 17. aprila, od 10 časova, prvi ovogodišnji skup ljubitelja motora.

Regionalno otvaranje moto sezone biće održano u Moto kampu kod Bele loze.

Organizatori planiraju defile motorista do Hrama “Sabor”, koji je zakazan za 11.55h, a potom će u centru Apatina biti organizovan ručak i druženje.

 izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.