subota, 09 april 2022 06:30

Počela besplatna Školica roka u CK „PIK” u Apatinu

Od srede su u Centru kulture „PIK” u Apatinu startovali prvi časovi besplatne Školice roka. Oformljeno je tri grupe polaznika, od po desetoro dece, dve u školskom uzrastu, a jedna u predškolskom.

Iskazano je zaista veliko interesovanje, a u ponudi su od instrumenata bubanj, gitara i klavir. Školicu vodi profesor Duško Mešinkovski.

Iz Centra kulture navode da će se časovi, tokom aprila meseca, odvijati jedanput nedeljno, a nakon toga će se praviti novi rasporedi. Ističu posebno zadovoljstvo zbog velikog odziva dece koja su uzela učešće u projektu. Svi instrumenti koje imaju dobili su putem donacija. Još uvek nemaju svu potrebnu opremu, ali napisan je projekat, konkurisali su za sredstva i nadaju se pozitivnom ishodu.

Centar kulture već za subotu, 9. april, priprema humanitarnu svirku, a sva prikupljena sredstva biće usmerena za kupovinu i restauraciju instrumenata, te nabavku dodatne opreme. Organizator najavljuje odličnu svirku, uz čak tri sjajna benda, Njuške, Kontra i Prljavi Romeo.

Svirka počinje u 21 sat, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.