subota, 19 mart 2022 06:43

ODRŽANO PREDAVANJE NA TEMU "POJAM I ZNAČAJ PRVE POMOĆI"

Crveni krst Apatin danas je u Gimnaziji i stručnoj školi Nikola Tesla u Apatinu održao pučno i korisno predavnje na temu ,,Pojam i značaj prve pomoći'' za učenike prvog i drugog razreda. Učenicima je predočen značaj pružanja prve pomoći, kao i najvažniji ciljevi prve pomoći koji se odnose na spašavnje života, što je osnovni cilj. Uz nekoliko pokaznih vežbi, đacima su prikazane najčešće povrede sa kojima se mogu susresti.

Učenici su pokazali veliko interesovanje za ovu temu, a predavač je bila Sanja Lazić, licencirani predavač prve pomoći, uz prisustvo i učešće volontera Milice Medar, Anje Močković i Jane Biljetina.

Ovim putem obaveštavamo sve zainteresovane učenike iz Osnovnih i Srednjih škola koji žele da postanu volonteri i steknu znanje i veštine prve pomoći da 19.03.2022 godine u prostorijama Crvenog krsta Apatin započinjemo novi ciklus obuka na temu prve pomoći koja je osnov zdravstvene kulture. Uvodono predavnje počinje u 12 časova a predavač će biti dugogdišnji istaknuti volonter Crvenog krsta Apatin Aleksandar Ristić.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.