četvrtak, 03 februar 2022 08:00

Apatinske kuglašice igrale nerešeno sa Beograđankama

U kuglani „Banje Junaković“, apatinske kuglašice odigrale su nerešeno sa kuglašicama kluba „Singidunum“ iz Beograda, a rezultat je na kraju meča bio 4:4.

Najbolje rezultate na meču zabeležila je Milana Vuletić, koja je oborila 577 čunjeva. Trenutno je druga na rang listi Super lige Srbije i nalazi se odmah iza svetske rekorderke Jasmine Anđelković.

Naredno kolo kuglašice Apatina će odigrati na gostovanju u Senti.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.