utorak, 01 februar 2022 08:44

Sjajna partija kuglašica Apatina

 

Ženski kuglaški klub “Apatin” je, u okviru 12. kola Super lige Srbije, na svom terenu odmerio snage sa Ženskim kuglaškim klubom “Singidunum” iz Beograda. Naša ekipa je pružila fantastičan meč i na kraju sa gostima iz Beograda podelila bodove. Bilo je gusto do samog kraja, ali uz dosta fortune gosti su uspeli uzeti polovinu plena. U šestorci kola ovaj put od naših devojaka našle su se Milana Vuletić (577 oborenih čunjeva), Noemi Heđbeli (552 oborena čunja) i Snežana Petrović (528 oborenih čunjeva). Apatinke su ovim nerešenim ishodom napredovale i popele se na šestu poziciju na tabeli, a u narednom kolu gostovaće Ženskom kuglaškom klubu “Senta”, ekipi koja se nalazi dva mesta ispod našeg tima.

izvor:025info.rs

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.