utorak, 25 januar 2022 07:46

RK „Apatin“ organizuje besplatnu školu rukometa

U okviru Rukometnog kluba „Apatin“ svake godine se organizuje škola rukometa za decu uzrasta od 7 do 15 godina. Isto je i ove godine, besplatna škola organizovaće se tri puta nedeljno, u fiskulturnim salama OŠ „Žarko Zrenjanin“ i Tehničke škole sa domom učenika.

Treninge će voditi već iskusni ljudi od struke, licencirani treneri Milan Mihić i Aleksandar Pilipović. Milan Mihić je ujedno i trener seniorske selekcije apatinskog superligaša, a Pilipović je igrač ovog kluba.

Predsednik RK „Apatin“, Vladimir Đukić, pozvao je najmlađe sugrađane da se priključe besplatnoj školi koja se tradicionalno održava u ovom klubu. Naglasio je da su polaznicima na raspolaganju tri termina tokom trajanja škole.

-Polaznicima su na raspolaganju tri termina tokom nedelje. Prvi je utorkom od 16 i 30 časova u hali Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“, a sredom i petkom treninge održavamo u hali Tehničke škole, u istom terminu.

Ideja je da iz ove škole poteknu i neki budući superligaši koji će braniti boje apatinskog rukometnog kluba.

Treba spomenuti kako su apatinski rukometaši trenutno na pripremama za početak drugog dela sezone Super B lige, a prva dva tima sa kojima će odmeriti snage u početku drugog dela sezone su ekipe Vrbasa i Velike Plane.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.