nedelja, 23 januar 2022 07:03

PREDSTAVA ZA APATINSKE MALIŠANE - „LENJI RAŠA“

 

U subotu, 29. janura, sa početkom u 11 sati, u Velikoj sali Kulturnog centra Apatin biće odigrana predstava za decu „Lenji Raša“. U predstavi igraju Slobodan Boda Ninković i Jovica Jocko Tišma.

Ovaj urnebesno šašav mjuzikl za vrednu decu govori o jednom Radiši kog su zvali Lenji Raša zato što je mnogo voleo da spava, posebno kad dođe u školu. Učitelj je s njim imao grdne muke. Prvo da ga probudi, a posle i da ga nečemu nauči. E, o tome kako izgleda jedan Rašin školski dan pričaće i pevaće Boda kao učitelj i Jocko kao Lenji Raša.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara, a prodaja ulaznica na blagajni, na dan predstave, od 9,30 časova.

izvor:apatinskenovine.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.