četvrtak, 20 januar 2022 08:27

JUCE SU APATINCI PLIVALI ZA ČASNI KRST I U NEMAČKOJ

 

U Nemačkoj, u minhenskom jezeru Rimer (Riemer See), u prisustvu sveštenika Hrama Svetog Jovana Vladimira, danas se plivalo za krst časni, uz pridržavanje strogih mera koje se sprovode u pokrajini Bajern.

U Minhenu je danas prvi do časnog krsta doplivao David Topić, inače poreklom iz Banja Luke. Plivali su već po tradiciji i 2 apatinca, Jovica Jeličić i Dražić Đorđo a ove godine im se pridruzio i Saša Zlatanović iz Karavukova..

Ukupno je učestvovalo oko 30 plivača...

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.