sreda, 12 januar 2022 08:10

Tri kuglašice Apatina obezbedile učešće na Državnom prvenstvu

Šest kuglašica ženskog Kuglaškog kluba “Apatin” učestvovalo je na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine, koje je održano na kuglani “Alimenta” u Novom Sadu. Ovo su ujedno bile i kvalifikacije za Državno pojedinačno prvenstvo u kuglanju, a tri člana našeg kluba uspelo je da na njemu obezbedi učešće. To su uradile Petrović Snežana, koja je ukupno oborila 558 čunjeva, Milana Vutelić (546 oborenih čunjeva) i Silvana Štulić (541 oboreni čunj). Pored naše tri devojke, na takmičenju su učestvovale i Nataša Nađ-kojoj su falila samo dva oborena čunja da sa tri saigrača obezbedi kartu za Državno pojedinačno prvenstvo, Angela Šeprak i Marina Medić.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.