petak, 31 decembar 2021 07:50

U APATINU ĆE BITI ORGANIZOVAN DOČEK NOVE GODINE

 

Nova godina se bliži, a sa njom i odluka o tome na koji način ćemo je dočekati. S obzirom na činjenicu da mnogi naši sugrađani ne mogu dočekati Novu godinu u ugostiteljskim objektima, s obzirom na to da nemaju kovid sertifikate, ostaje mogućnost privatnih zabava ili zabava na otvorenom.

Turistička organizacija i opština Apatin, za najveseliju noć u godini, pripremili su različite sadržaje za decu i odrasle. Sve aktivnosti će biti organizovane na maloj bini u centru grada, a program za decu, sa Deda Mrazom i slatkim iznenađenjima počinje u 21 sat i 30 minuta. Rok koncert benda Krvava Meri predviđen je za 22 sata, dok će u Novu godinu Apatince uvesti solistkinja Radio televizije Vojvodina, Zorana Iđuški, u pratnji tamburaškog ansambla “Dunavski biseri”. Ovaj koncert će početi u 23,15, u ponoć sledi vatromet, a tokom cele večeri deliće se besplatni topli napici, čaj i kuvano vino.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.